Vodafone Park’ta özel buluşma

Düzenleyen:
Vodafone Park’ta özel buluşma

SPOR Haberleri

Yeniler Pepe, Lens, Negredo, Medel ve Orkan ilk defa Vodafone Park’ta efsane taraftarla kucaklaşacak. Amaç ise keyif veren futbolla 3 puana ulaşmak

Kara Kartal, bu akşam Vodafone Park’ta. İlk maçını Antalya ile sahasında oynayan ancak seyircisinden mahrum kalan siyah-beyazlıların bu kez yanında 12. gücü de olacak. Ve yeni transferler Pepe, Medel, Lens, Negredo ve Orkan daha önce videodan izledikleri taraftarı bu kez canlı olarak görecekler. Ki o taraftar tribünleri dolduracak ve yenilere “Hoş geldin” diyecek. Mücadele öncesinde yeni yabancılar ve Orkan tek tek tribüne çağrılacak. Amaç coşkuyla beraber Bursa’yı devirmek ve Vodafone Park’ta ligdeki yenilmezliği devam ettirmek.

 Ezici üstünlük var
Şenol Güneş’in mevcut alışılan kadrosunu bozması beklenmiyor. Atiba konusunda kararsızlık var ama geçen hafta çok formda olan Tolgay Arslan formaya yakın. Le Guen ile yeni bir hava yakalayan ve geçen hafta Alanya’yı son anda deviren Bursa ise en azından 1 puanla dönme düşüncesinde. Ancak iki takım arasındaki rekabete bakıldığında özellikle son maçlarda Kartal’ın ezici bir üstünlüğü söz konusu. Beşiktaş biri hükmen olmak üzere Bursaspor ile ligde yaptığı son 14 maçtan 12’sini kazandı, birinde berabere kaldı ve sadece birini yitirdi.

Cenk Tosun Timsahsever
Ligde geride kalan 2 maçta 2 gol 1 asisti olan Cenk Tosun için Bursa’nın yeri ayrı. Millî golcünün kariyerinde en fazla gol attığı rakiplerden birisi de Bursa. Karabük’e karşı 12 maçta 8 golü bulunan Cenk Tosun’un 7’şer gol kaydettiği 2 kulüp var. Birisi Antalya, diğeri de Bursa. Ki Bursaspor’a karşı 6 maçta 7 golü bulunuyor. Bugün de en çok gole yakın isim konumunda.

CEZA TEHLİKESİNE KARŞI
Yönetimin duruşu net

Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak, Şampiyonlar Ligi’nde saha olaylarına önlem amacıyla net bir duruş sergileyeceklerini söyledi. Öncelikli hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu ifade eden Albayrak, Avrupa kupalarında deplasmanlara taraftar götürmeme kararı aldıklarını yineleyerek “Avrupa’nın bütününde çok Türk vatandaşı var. Tabi ki onlarda maça gitmek isteyecek. Biz hak etmediğimiz sebebiyet vermediğimiz cezaya maruz kaldık. Tekrarında Avrupa’dan bir sene men edecekler. Tabi ki Şampiyonlar Ligi kulüp açısından önemli aynı zamanda ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde tek temsil eden takımız. Bununla ilgili önümüzdeki hafta yönetim kurulu toplantısında net karar alacağız” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...