Ersun Yanal'dan uyarı: Havamızı bozmayın

Düzenleyen:
Ersun Yanal'dan uyarı: Havamızı bozmayın

SPOR Haberleri

“İyi havanın bozulmasına müsaade etmeyelim, millî araya kayıpsız girelim”

F.Bahçe’yi Kadıköy’de elinden kaçıran Trabzonspor’da gözler Göztepe maçına çevrildi. Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ve oynadıkları futbolla şimdiden taraftarın gönlünü kazandıklarını hatırlatan teknik direktör Ersun Yanal, İzmir seyahati öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. “Millî maç arasına kayıpsız girelim” diyen Yanal, “İyi bir hava yakaladık. Bunun bozulmasına müsaade etmeyelim. Şampiyonluk istiyorsak her maça final gözüyle bakmamız lazım” dedi. Göztepe’nin sahasında Fenerbahçe’yle 2-2 berabere kaldığını hatırlatan Yanal, “Karşımızda kolay bir rakip yok” uyarısında bulundu. 

Burak kafilede
Bordo-mavililerde sakat olan ve tedavisi devam eden Castillo bu maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, ligde son oynanan F.Bahçe karşılaşmasından farklı olarak kadroda 2 değişikliğe gidebileceği öğrenildi. Yanal’ın Fenerbahçe maçında kasığında zorlanma meydana gelen ve hafta içinde antrenmanlara katılamayan Burak Yılmaz’ın yerine Rodallega’ya, aynı maçta kanatta görevlendirdiği Bero’nun yerine ise Bongonda’ya forma vermesi bekleniyor. F.Bahçe maçında sakatlanan Burak kafileye dahil edilirken, Yanal’ın oyuncuyu dinlendireceği öğrenildi. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...