Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş Avrupa'da deplasmana taraftar götürmeyecek

Düzenleyen:
Beşiktaş Avrupa'da deplasmana taraftar götürmeyecek

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon deplasmanda oynayacakları 3 maça da taraftar götürmeyeceklerini açıkladı. Orman, konuşmasının sonunda ise "Hepinizden özür diliyorum. Burada fazla kalamayacağım. Yurt dışına gidiyorum. Hakkınızı helal edin. Hepinize iyi bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Divan Kurulu'nda birçok konuda açıklamada bulundu.

Vodafone Park moda merkezinde gerçekleştirilen toplantıda kulüp başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Nur Çebi, Ahmet  Ürkmezgil, Berk Hacıgüzeller, Metin Albayrak, Hüseyin Mican, Hakan Özköse ve  Erdal Karacan da hazır bulundu.

Başkan Orman, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon rakip sahada oynayacakları 3 maça taraftar götürmeme kararı aldıklarını açıkladı.

İşte Fikret Orman'ın sözleri:

"UEFA'dan geçen sezon çok ağır bir çeza aldık. Kurallar böyle olduğu için yapacak bir şey yok. Şampiyonlar Ligi kurasının ardından UEFA Başkanı'yla bir görüşme yaptık. UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı da benimle beraberdi. Avrupa'da Türk olup yabancı pasaportlu vatandaşımız var. Onlara satılan bilet bizim ukdemizde değil. UEFA başkanıyla yaptığım görüşmede yurtdışındaki vatandaşların yapacaklarından bizim sorumlu olamayacağımızı söyledim. UEFA Başkanı da ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte önemli kararlar aldık. Avrupa'da bundan sonraki 3 deplasmanımıza taraftar götürmeyeceğiz. Orada olabilecek her olay Türklere mal edilebileceği için bu riski alamazdık.

 Transferde çılgınlık yapmayacağız. Nokta atışlar yaptık.  

"Hocamızla hiçbir sorunumuz olmamıştır"

"Çok kenetlenmemiz lazım. Her gün bir olayla karşılaşıyoruz. Bizim hocamızla hiçbir sorunumuz olmamıştır. Ahmet Nur Çebi abi ve ben hocamızla diyalogları iyi götürüyoruz. İki sene şampiyon olduk. Demek ki iyi götürüyoruz. Bizim tek işimiz var. Beşiktaşlıları mutlu edebilmek. Haftada 7 gün çalışıyoruz. İnşallah da sizleri mutlu ediyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...