Giresun'da kısa dönem erler yemin etti

Düzenleyen:
Giresun'da kısa dönem erler yemin etti

GÜNDEM Haberleri

368. Kısa dönem erler için Giresun İl Jandarma Komutanlığı Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Kışlası’nda yemin töreni düzenlendi. Törene ise bir fotoğraf damga vurdu

Düzenlenen törene Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Hakan Saraç, İl Jandarma Komutanı J.Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, il protokolü ve asker aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, eğitimlerini tamamlayarak acemilikten usta askerliğe geçen erler hep bir ağızdan yemin etti.

Yemin töreninden sonra birliğe erken gelen ve eğitimlerde başarılı olan askerlere Vali Harun Sarıfakıoğulları tarafından hediyeler verildi.

TÖRENE DAMGA VURAN FOTOĞRAF

Törene damga vuran fotoğraf ise bu oldu. Bir askerin annesi oğlunun yanına gelerek sıkı sıkı sarılıp ağlamaya başladı. Fakat oğlu, bölüğün başındaki rütbeli, daha serbest emri vermediği için duruşunu bozamadı ve elleri hazır ol vaziyetinde kaldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...