Fenerbahçe'den bomba hamle!

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den bomba hamle!

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Vardar'a elenen sarı lacivertli takımda Josef de Souza'ya İngiltere Premier Lig'den çıkan talibin ardından sürpriz bir isim gündeme girdi.

Fenerbahçe geçtiğimiz sezonlarda doping maddesi kullandığı için futboldan 1 yıl men edilen ve cezası bittikten sonra yeniden sahalara dönen Fred'in peşinde. Ancak sarı lacivertlilerin bu transferi Josef de Souza'ya bağlı. İngiltere Premier Lig'den West Bromwich'in talip olduğu Josef de Souza için 13 milyon euro gözden çıkarıldı.

Eğer Josef, WBA'ya giderse Fenerbahçe Fred'in transferi için tüm imkanları seferber edecek.

FENERBAHÇE'NİN DAVASI REDDEDİLMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe 2015-16 sezonunda Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar ile oynadıkları maç öncesinde Fred'in dopingli sahada yer aldığını iddia ederek hem Ukrayna kulübü hem de yıldız futbolcu aleyhine dava açmıştı. CAS, UEFA Tahkim Kurulu'nun aldığı kararı onarken, Fenerbahçe'nin yaptığı başvuruyu reddetti. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe yargılama masrafı olarak UEFA'ya 4 bin, Shakhtar Donetsk'e 4 bin ve Fred'e de 12 bin İsviçre Frangı ödeyecek. (Futbol Arena)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...