Jennifer Lopez özür diledi

/ Kaynak: İHA
Jennifer Lopez özür diledi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Jennifer Lopez, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un doğum günü partisinde sahneye çıkması sonrası gelen tepkiler üzerine özür diledi.

Jennifer Lopez, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un doğum günü partisinde sahneye çıkması sonrası gelen tepkiler üzerine özür diledi. nbsp;ABD'li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un doğum günü partisinde sahneye çıkması sonrası insan hakları örgütlerinden gelen tepkiler üzerine özür diledi. Lopez, "O ülkede insan hakları ihlalleri olduğunu bilseydim sahneye çıkmazdım" dedi. nbsp;Berdimuhamedov'un 56. doğum günü kutlamasında sahneye çıkarak şarkı söyleyen Lopez'in sahneye çıkmasına tepki gösteren insan hakları örgütleri, Çin Ulusal Petrol Şirketleri'nin yerel bir yöneticisi olan Türkmenistan'da yaşanan insan hakları ihlalleri sonrası Lopez'in sahneye çıkmasına tepki gösterdiklerini dile getirdiler. Örgüt temsilcileri ayrıca, Lopez'in sahneye çıkmadan önce bu konuda bilgilendirildiğini fakat kendisinin buna rağmen sahnede yer aldığını iddia ettiler. nbsp;Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı Ivan Simonoviç ise, Türkmenistan'da insan hakları konusunda ilerlemeler kaydedildiğini fakat bu sürecin tamamlanması ve uluslararası standartlara ulaşması için daha çok yol katedilmesi gerektiğini ifade etti.
MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...