Isparta'da FETÖ'den bin 272 ihraç

Düzenleyen:
Isparta'da FETÖ'den bin 272 ihraç

GÜNDEM Haberleri

Isparta'da 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası yürütülen FETÖ-PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında bin 272 kamu çalışanı meslekten ihraç edildi.

Isparta Valiliği OHAL bürosundan verilen bilgilere göre, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası yürütülen FETÖ-PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında bin 272 kamu çalışanı meslekten ihraç edildi. Soruşturma dahilinde 296 kamu çalışanı görevden uzaklaştırılırken, 371 kişi de göreve iade edildi. Isparta'da en çok ihracın yaşandığı kurum Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. 415 kişinin ihraç edildiği Milli Eğitim Müdürlüğünü, 345 kamu çalışanıyla Süleyman Demirel Üniversitesi, 155 kamu çalışanıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü takip etti. 3 ilçe kaymakamının ihraç edildiği Isparta'da 38 askeri personelin de rütbeleri söküldü.

Milli Eğitim Müdürlüğünde 140, SDÜ'de 75, Emniyette ise 43 kamu çalışanı göreve iade edildi. Isparta Emniyetinde 90, SDÜ'de 78, Milli Eğitimde ise 39 kamu çalışanı görevden uzaklaştırıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...