Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vagon üzerinde selfie yaparken canından oldu

Düzenleyen:
Vagon üzerinde selfie yaparken canından oldu

YAŞAM Haberleri

Adapazarı Tren Garı'nda vagonun üzerine çıkarak özçekim yapmak isterken akıma kapılan 18 yaşındaki Birbey Kurt, Kocaeli'de tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde ikamet eden Birbey Kurt (18), 14 Ağustos gecesi, Adapazarı tren istasyonunda park halinde duran bir vagonun üzerine çıkarak fotoğraf çekmek istedi. Bu esnada vagonun üzerinden geçen yüksek gerilim hattına değen Kurt, akıma kapılarak ağır şekilde yaralandı. Gencin yardım çığlıklarını duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kurt, daha sonra Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan yanık ünitesine sevk edilmişti.  Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 12 gündür tedavi altında olan genç, önceki akşam yaşam mücadelesini kaybetti. 18 yaşındaki Birbey Kurt’un cenazesi işlemlerin ardından Sakarya’ya götürülmek üzere yakınlarına teslim edildi. Kurt’un cenazesinin bugün Akyazı’da ikindi namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...