Hainler, 16 Temmuz günü 'kaos bitti' manşeti atacaktı!

Düzenleyen:
Hainler, 16 Temmuz günü 'kaos bitti' manşeti atacaktı!

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 'Mahrem İmamlar' iddianamesinde yer alan Bylock mesajlarında, hainlerin 16 Temmuz günü ''kaos bitti'' manşetini atacakları öğrenildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan 'Mahrem İmamlar' iddianamesinde FETÖ'nün, üst düzey isimlerinin ByLock mesajları yer aldı. Akşam'da yer alan habere göre; istifa etmeyen siyasetçileri İmralı'ya kapatma planları yapan hainler atılacak manşetleri bile belirlemiş.

ÇÖZÜLMEYİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

Elebaşının talimatıyla yurt dışına kaçan FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinin gerek yurtdışından gerekse de yurtiçindeki örgüt üyelerinin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak ve olası çözülmeyi önlemek amacıyla üyelerle ByLock'tanbelirlenmiş mesajları paylaştıkları ortaya konuldu.

FETÖ LİDERİ GÜLEN'İN MESAJLARINI PAYLAŞIYORLAR

Almanya, ABD, Avusturya, Belçika, Kanada, Libya ve Pakistan gibi ülkelerine dağılan önemli isimlerin, ByLock üzerinden elebaşı Gülen'in talimatlarını, motive edici sözlerini, gördüğü iddia edilen rüyaları paylaştıkları belirlendi.

İSTİFAYA DİRENENLER İMRALI'YA 

Çözümlenen mesajlardan bazılarında ise darbenin ardından siyasetçi ve bürokratlardan istifaların istenmesinin hesaplandığı, bunu kabul etmeyenlerin de terör örgütü PKK elebaşının tutuklu bulunduğu İmralı Adası'na gönderilmelerinin planlandığı tespit edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...