Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Martin Schulz'tan Türkiye'ye küstah tehdit!

Düzenleyen:
Martin Schulz'tan Türkiye'ye küstah tehdit!

DÜNYA Haberleri

Almanya'da Başbakan adayı Martin Schulz, Türkiye ile ilgili küstah açıklamalarda bulundu. 'Erdoğan başka dilden anlamıyor' diyerek iyice küstahlaşan Schulz, "Bay Erdoğan Alman tutukluları serbest bırakmadığı takdirde, AB Türkiye'yle Gümrük Birliği'nin genişletilmesi hakkındaki müzakereleri durdurmak zorunda" şeklinde tehditler savurdu.

Sosyal Demokrat Parti (SPD) Genel Başkanı ve Başbakan adayı Martin Schulz, Alman tutukluların serbest bırakılması için Türkiye'ye bir ültimatom verilmesini istedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÜZERİNDEN TÜRKİYE'YE TEHDİT

Düsseldorf merkezli Rheinische Post gazetesine açıklama yapan Schulz, "Türkiye Cumhurbaşkanı'na belirli bir müddet vermeliyiz. Eğer Sayın Erdoğan Alman tutukluları derhal serbest bırakmazsa, Avrupa Birliği'nin (AB) Gümrük Birliği'nin genişletilmesi için Türkiye ile müzakereleri kesmesi gerekir" dedi.

TWİTTER ÜZERİNDEN YAPTI

24 Eylül'de yapılacak seçimlerde Sosyal Demokratların Başbakan adayı olarak yarışan Schulz, aynı görüşünü bugün twitter hesabından paylaştığı mesajında da dile getirdi.

Schulz mesajında "Bay Erdoğan Alman tutukluları serbest bırakmadığı takdirde, AB Türkiye'yle Gümrük Birliği'nin genişletilmesi hakkındaki müzakereleri durdurmak zorunda" diye yazdı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...