Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anlaşma tamam! Asamoah hafta içi geliyor

Düzenleyen:
Anlaşma tamam! Asamoah hafta içi geliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Asamoah transferinde sona yaklaştı. Sarı kırmızılılar Juventus'un sol beki konusunda İtalyan ekibiyle görüşmelerini hızlandırdı.

Galatasaray, uzun süredir görüşmeler sürdürdüğü Asamoah için son hamlelerini yapıyor.

Asamoah ile yıllık 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık prensip anlaşmasına varan yönetim, deneyimli oyuncu için Juventus'un son cevabını bekliyor. 

Sol beke takviye yapmak isteyen İtalyan ekibi, Asamoah kararında düşünmek için Galatasaray'dan süre istemişti. Başarılı futbolcu, kulübüyle yaptığı görüşmede Galatasaray'a gitmek istediğini söyleyip kendisine yardımcı olmalarını ifade etmişti. İtalyan yetkililerin Asamoah konusunda Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt vermesi ve transferdeki pürüzlerin kısa süre içinde çözülmesi bekleniyor.

Galatasaray yönetimi, hafta içinde Asamoah'ı İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirdikten sonra deneyimli oyuncuyla resmi sözleşmeye imza attırmayı hedefliyor.

Öte yandan 28 yaşındaki futbolcu Juventus'un Genoa maç kadrosuna alınmamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...