Şenol Güneş: 'Büyük oynamaları gerekiyor'

Düzenleyen:
Şenol Güneş: 'Büyük oynamaları gerekiyor'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor galibiyetini sonrası konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin 3. haftasında 2-1 kazandıkları Bursaspor maçını değerlendirdi. Güneş, "Elimizde geniş bir kadro var. Önemli, kariyerli ve büyük oyuncular geldi; büyük oynamaları gerekiyor." dedi.

"Kazanma isteğimiz vardı" diyen Güneş, "Bu da sahaya yansıdı. Daha fazla pozisyon bulmamız gerekiyordu. Zaman zaman topu ayağımızda çok tuttuk. Daha etkili oynamamız için zeminin de düzgün olması gerekiyor. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Geçen hafta da pozisyon vermedik ama yediğimiz goller var. Aşama aşama gideceğiz. Takım giderek fizik ve moral gücünü bulmaya başladı. Eldeki oyuncuların iyi olması kadar yeni gelenlerin de istenilen seviyeye gelmesi gerekiyor. O zaman daha iyi takım olacağız." dedi.

"İSİM OLARAK TAKILIP KALIRSAK..."
Karabük maçından sonra Şampiyonlar Ligi başladıklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Her maç zor. Elimizde geniş bir kadro var. Önemli, kariyerli ve büyük oyuncular geldi; büyük oynamaları gerekiyor. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde zaman zaman değişiklik yapacağız. Grupta isim olarak Real Madrid, Barcelona gibi takımlar olmasa da oldukça iyi ekipler var. Özellikle Leipzig genç bir takım. İsim olarak takılıp kalırsak, 4. torbadan çıkan takım o. Neyin ne olacağını maçlar gösterecek. Geçen sezon Napoli'den 4 puan çıkardık. Burada da aynı şekilde düşünmek lazım. Rakibin gücünden çok bizim ne yapacağımız önemli. Kendi futbolumuzu oynayıp hem kendimizi deneyeceğiz hem de gruptan çıkmaya çalışacağız. Hedefimiz gruptan çıkmak." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...