Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Bursaspor maçı yorumu

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Bursaspor maçı yorumu

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 3. haftasında sahasında Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Maç 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlanırken ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Dilmen'in maç sonu sözleri:

Beşiktaş yememesi gereken bir golü yedi bu maçta. Kaleci 3'e 1 kaldı. Taktik faulün tam zamanıydı. 1-0 öndeki Beşiktaş'ın böyle yakalanmasının nedeni telaş. Telaş içinde oynuyorlar.

Beşiktaş'ın temposunu beğendim, ama telaş nedeniyle pas hatası ve koordinasyon hatası yapıyorlar. Bursaspor'un direncini beğendim. Kora kor oynadılar.

Talisca için arasa bulamayacağı bir yerde, Quaresma'nın frikiği bırakması lazım. Öte yandan Bursaspor'un yeni oyuncuları hoşuma gitti, en azından isimleri kolay söyleniyor. Agu ile Badu.

Pepe oyun içerisinde etkin değil. Topla çıkışlarda ve savunmada etkin değil daha. Henüz bireysel anlamda eksikleri var takımın. Ancak diğer tarafta duran toplarda etkili bir Beşiktaş var. Adriano'da Gökhan Gönül performansı yok. Beck vasat. Caner'in toparlanması lazım.

Beşiktaş, 1 gün önce 3. galibiyetini alan Galatasaray'ı görünce, bu sene daha sıkı geçecek havasında, rahat değil. Beşiktaş geçen seneki ritminde değil, ama taraftarıyla daha coşkulu oynamaya çalışıyor.

Atiba'yı ise toparlamış gördüm. Oğuzhan daha iyi olacaktır. Talisca henüz geride. Cenk fena başlamadı. Belki gol atmadı ama etkili oynuyor. Negredo'nun daha hazır olmadığını tahmin ediyorum. Babel silik. Quaresma ise bildiğimiz Quaresma. Çok olumlu şeyler söylediğimiz 2 önemli söyleyebiliyoruz ve buna rağmen Beşiktaş'ın kazanması önemli. Ancak saydığımız oyuncular da form tutacaktır.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...