Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katar: Artık ambargoyu bitirmenin vakti geldi

Katar: Artık ambargoyu bitirmenin vakti geldi

DÜNYA Haberleri

Katar Hükümet İrtibat Bürosu Başkanı Şeyh Seyf bin Ahmed Es Sani, ülkesine yönelik ambargoyu bitirme vaktinin geldiğini belirtti.

Şeyh Seyf sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Katar'a karşı ambargo uygulayan ülkeler, Doha yönetimini kınamaları konusunda hükümetleri ikna etmede başarılı olamadı. Şimdi kamuoyunu satın almak için umutsuz girişimlerde bulunuyorlar. Ambargoyu bitirmenin vakti geldi." ifadelerini kullandı.

'GERÇEKLER DEĞİŞMEYECEK'

Ambargonun üzerinden 80 günden fazla zaman geçtiğini, bunu uygulayan ülkelerin kamuoyunu etkilemek için kötü niyetli propagandalar yaptığını belirten Şeyh Seyf, "Bu ülkeler, karalama kampanyası için milyonlarca dolar harcıyor. Katar ise harcamalarını vatandaşlarının menfaati, özellikle eğitimi için yapıyor. Bu kampanyalar, gerçekleri değiştiremeyecek." mesajını paylaştı.

Ülkesinin ABD ile terörizmin finansmanının önlenmesine yönelik mutabakat zaptı imzaladığına işaret eden Şeyh Seyf, bunun ambargo devletlerinin yapmadığı bir şey olduğuna dikkati çekti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...