Fenerbahçe kadroda revizyon için düğmeye bastı

Düzenleyen:
Fenerbahçe kadroda revizyon için düğmeye bastı

SPOR Haberleri

Van Persie ve Ozan’ın üzerini çizen sarı-lacivertliler eski göz yıldızları Emre Belözoğlu, Sow ve Webo’ya el attı. Toplamda 5 transfer gündemde...

M.EMİN ULUÇ - Transfer döneminde kadrosunu 8 yeni isimle güçlendiren Fenerbahçe, Avrupa’da yaşadığı hayal kırıklığının ardından takıma 4 takviye daha yapma kararı aldı. Öncelikle Kjaer’den doğan stoper açığı kapatmayı planlayan sarı-lacivertliler, çift yönlü oynayabilen bir orta saha için de kolları sıvadı. Aykut Kocaman’ın yönetime verdiği transfer listesinde ayrıca golcü, sağ açık ve sol bek de bulunuyor. Kadrosunda 13 yabancı bulunan Fenerbahçe’nin öncelikle kontenjanını boşaltması gerekiyor. Robin van Persie gönderilecekler arasına başı çekerken, takımda kalmak için direnen Aatıf’la da yolların ayrılması planlanıyor. 

Kadro sil baştan
Josef ve Ozan Tufan’a gelen teklifler de masaya yatırılmış durumda. Tribünlerin büyük tepkisini çeken Ozan’ın Avrupa’ya kiralanması gündemde. Avrupa’dan talipleri olan Josef’le ilgili kesin karar ise henüz verilmiş değil. RvP’yi gerekirse bedelsiz olarak elden çıkarıp yeni bir golcü almakta kararlı olan sarı-lacivertliler, ayrıca Sow’u da kiralık olarak kadroya dahil etmek istiyor. En kötü ihtimalle bonservisi elinde olan Pierre Webo’nun takıma katılması bekleniyor. Sol bek alınması halinde Hasan Ali-İsmail ikilisinden biriyle de yollar ayrılacak. Sağ açığa da yeni bir isim alınacak.

GÖZLER GÜMÜŞDAĞ’DA
Emre’den yeşil ışık

Kötü gidişe dur diyebilmek için kadroda köklü bir değişim planlayan Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Aykut Kocaman’ın da onayıyla Emre Belözoğlu’na teklif götürdü. 36 yaşında yeniden Milli Takım’a seçilen Emre’nin sarı-lacivertlilere dönmeye sıcak baktığı ancak son kararı Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’a bıraktığı öğrenildi.

Josef’e süper teklif
Transfer için kaynak arayan Fenerbahçe’de yönetim İngiliz ekibi West Bromwich Albion’un 11 milyon avroluk teklif ettiği Josef’i elden çıkarmayı düşünüyor. Ancak Aykut Kocaman, Mehmet Topal ve Ozan Tufan’ın önünde tuttuğu sambacıdan alternatifini bulmadan vazgeçmek istemiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...