Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlk iki haftada göz dolduran Trabzon İzmir'de çelme yedi

Düzenleyen:
İlk iki haftada göz dolduran Trabzon İzmir'de çelme yedi

SPOR Haberleri

A. Konyaspor’u yenip Kadıköy’de Fenerbahçe ile berabere kalan bordo-mavililer Göztepe’ye diş geçiremedi. Kucka’yla öne geçen Trabzon, Tayfur ve Ghilas’ın golleriyle geriye düştü. Hugo eşitledi, son sözü Jahovic söyledi.

Murad Tamer - Trabzonspor kazandı, berabere kaldı ve kaybetti. Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe, ilk 3 haftalık bu periyot sonunda bordo-mavili takımın bileğini büken takım oldu. Tamer Tuna’nın çalıştırıdğı sarı-kırmızılılar böylece ligdeki ilk galibiyetini almış oldu. İzmir’de hava çok sıcaktı ama gol sağanağı vardı. Geçen hafta iki defa öne geçtiği maçta Fenerbahçe ile berabere kalan Trabzonspor maça çok hızlı başladı. Kadıköy’de penaltıya sebep olan Kucka olağanüstü füzesiyle takımını öne geçirirken, hatasını da affetirdi. Tayfur Bingöl de Kucka’dan esinlendi ve o da füzevari bir vuruşla skora dengeyi getirdi. Durica 44’te bir hava topu mücadelesinde Jahovic’e yüklenince hakem Serkan Çınar beyaz noktayı gösterdi. Ghilas’la 44’te penaltıyı gole çeviren İzmir ekibi soyunma odasına önde girecekti ki Rodallega sahneye çıktı. Bu golle solukları kesen ilk yarı  2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. 

Sabri Reyiz devrede
Trabzonspor ikinci yarının başlamasıyla golle burun buruna geldi. Yusuf Yazıcı’nın şutu direği yalayıp auta çıktı. Galatasaray’dan gönderilen Sabri Sarıoğlu oyuna ağırlığını koydu. 57’de harika bir orta kesti ama tam 4 Göztepeli oyuncu topa dokunmayı başaramadı. Sabri 67’de tekrar devreye girdi. Şutlarının isabetsiz olmasıyla Galatasaray taraftarları tarafından vaktiyle sıkça eleştirilen tecrübeli yıldız, kazanılan serbest vuruşta nefis bir şut çıkardı. Kaleci Onur aynı güzellikte uçarak topu çeldi ama dönen topu Jahovic tamamladı: 3-2. Son dakikalarda heyecan doruğa çıktı. Jahovic ve Halil Akbunar çok net fırsatları gole çeviremedi. N’Doye 90+2’de müsait pozisyonu değerlendiemeyince sahadan 3 puanla ayrılan taraf Göztepe oldu.

Maskeli Kucka
Geçen hafta Fenerbahçe maçında burnu kırılan Juraj Kucka, özel bir maske takarak sahadaki yerini aldı. Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal, Burak’ın yokluğunda santrforda Rodallega’ya şans verdi. Yanal, Fenerbahçe maçında farklı olarak Bero’nun yerine orta alanda Bongonda’yı oynattı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...