Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Bursaspor'a karşı oynadığı son 9 maçı da kazandı

Düzenleyen:
Beşiktaş, Bursaspor'a karşı oynadığı son 9 maçı da kazandı

SPOR Haberleri

Geçen hafta Kasımpaşa karşısında 2 puan bırakan Kara Kartal, taraftarıyla buluştuğu maçta 3 puan aldı. Siyah-beyazlılar, Bursaspor’u Tosic ve Atiba'nın golleriyle yıktı. Misafir ekibin tek sayısı Delarge’dan geldi

UĞUR AKTAN - Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, taraftarıyla buluştuğu karşılaşmada evinde Bursaspor’u 2-1 yendi. Oldukça yüksek bir tempoya sahne olan karşılaşmada her iki takım da ilk dakikalardan itibaren gol aradı. Maçın 5. dakikasında Bursaspor’da savunmanın arkasına iyi sarkan Badu gole yaklaştı ama Pepe Ganalı oyuncunun pozisyonunu bozarak gole izin vermedi. 18’de Quaresma’nın kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Atiba sektirdi, arka direkte topla buluşan Tosic takımını öne geçirdi: 1-0. Kalesinde gördüğü golün şokunu çabuk atlatan Bursaspor, beraberlik golü için ise fazla beklemedi. 23’te Cenk’in presine rağmen savunmadan topu başarılı bir şekilde çıkartan ve topla orta sahaya kadar ilerleyen Barış Yardımcı, savunmanın arkasına sarkan Stancu’yu gördü. Bu oyuncunun pasıyla topla buluşan Delarge boş kaleye dokunarak skora dengeyi getirdi: 1-1. 

3 puan Atiba’dan 
25’te Quaresma’nın ortasıyla topla buluşan Cenk’in yakın mesafeden şutu direkten dönünce ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya da baskılı başlayan Beşiktaş 58’de sol kanattan gelişen atakta gole yaklaşsa da Cenk iyi kontrol ettiği pozisyonda kaleci Harun’u geçemedi. Beşiktaş’ı ikinci defa öne geçiren gol ise ilk gol gibi kornerden geldi. 64’te Quaresma’nın ortasına iyi yükselen Pepe’nin kafa vuruşu kaleci Harun’dan sekti ama pozisyonu iyi takip eden Atiba çaprazdan yaptığı düzgün vuruşla takımını öne geçirdi: 2-1. Golden sonra tempoyu düşüren Şenol Güneş’in takımı, savunma güvenliğini daha ön planda tutarak defansta açık vermedi ve karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak milli maç arasına moralli bir şekilde girmeyi başardı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...