Maltepe'de bir ailenin motosikletle tehlikeli yolculuğu

Düzenleyen:
Maltepe'de bir ailenin motosikletle tehlikeli yolculuğu

YAŞAM Haberleri

İstanbul Maltepe’de, trafik kurallarını hiçe sayarak 2 çocuklarıyla birlikte motosiklette ilerleyen çift görenleri hayrete düşürdü.

Kasksız bir şekilde kendilerinin ve çocuklarının hayatlarını hiçe sayan çiftin tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Maltepe’de trafikte hayatlarını hiçe sayarak motosikletin üzerinde çocuklarıyla birlikte yolculuk eden çiftin tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi. Seyir halindeki bir otomobil sürücüsü, 2’si çocuk 4 kişinin karayolunda motosikletle tehlikeli bir şekilde ilerlediğini görünce cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Cep telefonuna kaydedilen görüntülerde, motosiklet üzerinde 2 yetişkin ile 2 çocuğun olduğu görülüyor. Görüntülerde çocuklardan birinin sürücünün önünde durduğu görülüyor. Diğer çocuğun ise sürücünün arkasında duran yetişkine sarıldığı görülüyor. Herhangi bir önlem almadan trafikte ilerleyen çiftin kendilerinin ve çocuklarının hayatını tehlikeye attığı yolculuk görenleri hayrete düşürdü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...