Gençlerbirliği'ne İtalya Serie A'dan flaş transfer

Gençlerbirliği'ne İtalya Serie A'dan flaş transfer

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği, geçtiğimiz sezon İtalya Serie A'da mücadele eden Pescara'nın gurbetçi futbolcusu Mervan Çelik ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği, geçtiğimiz sezon İtalya Serie A'da mücadele eden Pescara'nın gurbetçi futbolcusu Mervan Çelik ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarını sürdüren başkent temsilcisi, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı orta saha oyuncu Mervan Çelik'i kadrosuna kattı. Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ne gelen 23 yaşındaki gurbetçi futbolcunun 3 yıllık sözleşmeye imza attığını söyledi.
Veleminckx'in yerini doldurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Onuk, bir forvet oyuncusu alarak transferi kapatacaklarını ifade etti.
Onuk, adı sıkça başka takımlarla anılan kırmızı-siyahlı savunma oyuncusu Aykut Demir için ise "Aykut, şu an bizim oyuncumuz. Henüz bir takıma transferi gerçekleşmedi" dedi.
Gençlerbirliği, Merva Çelik ile bu sezon 8. transferini gerçekleştimiş oldu. Başkent temsilcisi, daha önce Ferhat Görgülü, İsmail Köse, Serkan Yanık, Nizamettin Çalışkan, Ümit Yücel Eminoğlu, Deniz Naki ve Sırp Milan Smiljanic transferlerinde mutlu sona ulaşmıştı.
MERVAN ÇELİK
İsveç'in Götoborg kentinde 1990 yılında doğan Mervan Çelik, 2006-2007 sezonunda Hacken'den GAIS Göteborg'a transfer oldu. Götoborg'dan 2011-2012 sezonunda Glasgow Rangers'a geçen Çelik, aynı sezon içinde maddi sıkıntılar nedeniyle tekrar eski takımı Göteborg'a döndü. Son olarak Serie A takımlarından Pescara'nın formasını giyen Mervan Çelik, 23 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı. Gurbetçi oyuncu, 19 ve 21 yaş altı İsveç milli takımlarında da görev aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...