Kuveyt'te 'Türk Ürünleri ve Ticaret Fuarı' başlıyor

Düzenleyen:
Kuveyt'te 'Türk Ürünleri ve Ticaret Fuarı' başlıyor

Ekonomi Haberleri

Kuveyt'te, 14-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Türk Ürünleri ve Ticaret Fuarı”na Türkiye’den yaklaşık 200 Türk iş adamı ve firma katılacak.

Kuveyt'te gerçekleşecek olan organizasyonunu üstlenen Medya Hatay firmasının sahibi İlyas Bayraktar, yaptığı açıklamada, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin “Türkiye ile Kuveyt arasındaki 1,3 milyar dolarlık ticaret hacmi bize yakışan bir miktar değil” açıklaması üzerine Kuveyt'te fuar açmaya karar verdiklerini söyledi. 
Kuveyt Fuar Merkezi Hall 4A'da 5 bin metrekare kapalı 500 metrekare de açık alandaki fuara yaklaşık 200 Türk iş adamının katılacağını belirten Bayraktar, “Kuveyt ile bize yakışan ticaret hacmini arttırmak ve Türk ticaretine, sanayisine güç vermek için uluslararası bir fuar gerçekleştireceğiz. Fuar aracılığıyla Kuveyt'de Türk ticaret ve sanayisini tanıtmayı planlıyoruz. Türkiye genelinde 200'e yakın iş adamının Kuveyt’teki fuarımıza katılarak, ürün ve hizmetlerini layıkıyla tanıtmaları, satış yapmaları ve yeni iş anlaşmaları yapmalarını hedefliyoruz. Kuveyt'e Türk ürünlerini, hizmetlerini, projelerini taşımak veya Türk şirketlerini tanıtmak için gıdadan tekstile, mobilyadan zücaciyeye tüm ticari sektörleri de Kuveyt'e davet ediyoruz” dedi.  İlyas Bayraktar, Türk ticaret hacmini Ortadoğu sınırlarına taşımayı hedefleyen organizasyon sayesinde Arap yatırımcıların da Türkiye'de pazar bulma fırsatını elde edeceğini sözlerine ekledi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...