BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > ‘Büryan’
Washington Post’ta

‘Büryan’
Washington Post’ta

ABD’nin saygın gazetelerinden Washington Post, Türk yemeklerine geniş yer verdi.



Siirt Şeref Büryan Kebap Salonu’nun sahibi Şeref Avcı, Washington Post’a haber oldu. Avcı büryan keserken böyle görüntülendi. ABD’nin saygın gazetelerinden Washington Post, Türk yemeklerine geniş yer verdi. İstanbul seyahatinde lezzet duraklarını yazan Tom Sietsema, Türk yemeklerinden övgüyle bahsetti. Sietsema, “geleneksel yemekler nerede yenilir?”, “kebabın, dürümün en iyisi nerede?” başlıklarıyla verdiği haberinde, en çok memnun kaldığı yerin Kadınlar Pazarı’ndaki Siirt Şeref Büryan Kebap Salonu olduğunu ifade etti. Gazetede salonun sahibi Şeref Avcı’nın büryanın başındayken çekilmiş fotoğrafına yer verildi. Tom Sietsema, “İstanbul’da yeni bir lokanta keşfettiğimizde altın madenine düşmüş kadar seviniyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Reklamı Geç
KAPAT