Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Real Madrid'in eski yıldızı Sivasspor'a geliyor

Real Madrid'in eski yıldızı Sivasspor'a geliyor

SPOR Haberleri

Sivasspor Kulübü Sportif Direktörü Murat Erdoğan, Brezilyalı yıldız ve Perulu forvet transferlerinde imza aşamasına geldiklerini söyledi.

Sivasspor Kulübü Sportif Direktörü Murat Erdoğan, Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Cicinho ve Perulu forvet Hernan Renfigo transferlerinde imza aşamasına geldiklerini söyledi. Erdoğan, iç ve dış transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini belirtti. İç transferde takım kaptanı Hayrettin Yerlikaya ve orta saha oyuncusu Mehmet Nas ile yollarını ayırdıklarını bildiren Erdoğan, bu futbolculara Sivasspor'a sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci'nin sözleşmesini 2 yıl uzattıklarını dile getiren Erdoğan, dış transferde de Kasımpaşa'dan eski oyuncuları Abdurrahman Dereli'yi kadrolarına kattıklarını söyledi. Erdoğan, Peru Ligi takımlarından Sporting Cristal'den forvet Hernan Renfigo ve bir dönem Real Madrid forması giyen Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Cicinho'nun transferlerinde imza aşamasına geldiklerini belirterek, "Cicinho ve Renfigo ile anlaşmak üzereyiz" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...