Floyd Mayweather servet kazandı!

Düzenleyen:
Floyd Mayweather servet kazandı!

SPOR Haberleri

Dünyanın takip ettiği boks maçında; Floyd Mayweather, Conor McGregor'ı 10. raundda teknik nakavtla mağlup etti.

50 maç 50 galibiyetlik dünya rekoruyla boksa veda ettiğini açıklayan ABD'li boksör Floyd Mayweather'ın 'lüks' tutkusu inanılmaz boyutlarda...

Dünya nefesini tutmuş bu maçı bekliyordu... Kariyeri boyunca yaptığı 49 profesyonel karşılaşmayı da kazanan boksör Floyd Mayweather Junior ile karışık dövüşün asi çocuğu ve büyük şampiyonu Conor McGregor boks maçında kozlarını paylaştı.

Büyük merakla beklenen boks karşılaşması Las Vegas'ta gerçekleşti. TSİ Sabaha karşı 06.00'da başlaması beklenen karşılaşma, yayın sisteminde yaşanan aksaklık nedeniyle gecikmeli (07.15'te) başladı.

Floyd Mayweather, Conor McGregor'ı 10. rauntta teknik nakavtla mağlup etti, lakabı 'para' olan boksör 50. maçında 50. galibiyetini aldı. Mayweather mücadele sonrası şunları söyledi: "İlk 3 rauntta rakibimi anlamaya çalıştım. UFC maçları 25 dakika olduğu için bekledim ve sonrasında McGregor yoruldu."

Gecede Mayweather yaklaşık 300 milyon Dolar kazanırken, McGregor ise 100 Milyon doları servetine ekledi.

Dünyanın en çok kazanan sporcusu ünvanına sahip olan ABD'li boksör Floyd Mayweather ilginç yaşam tarzıyla da dikkat çekiyor. Ünlü boksör, ayakkabılarını ve iç çamaşırlarını yalnızca bir kez giyiyor. Sadece iç çamaşırlarına ayda 6 bin 500 dolar harcıyor.

Floyd Mayweather en çok parayı lüks otomobillere harcıyor. Şu anda garajında toplam değeri 50 milyon doları aşan 88 adet lüks otomobil bulunuyor.

Mayweather aynı arabanın beğendiği bir kaç rengini alıyor.

Gece dışarı çıktığında eğlenceye 1 milyon dolar para harcayabiliyor...

Bir tabak yemeğinin maliyeti bin doları bulabiliyor...

‘The Money Team’ (Para takımı) isimli marka oluşturup adeta para saçan ünlü boksörün en büyük tutkusu ise lüks.

Garajındaki sadece 3 Bugatti ve 1 Ferrari Enzo’nun değeri 10 milyon doları aşıyor. Mayweather, canı sıkıldıkça otomobil almasıyla ünlü.

MIAMI 'BEYAZ', LAS VEGAS 'SİYAH!'

Miami’deki evindeki araçların hepsi beyaz olan ünlü boksörün Las Vegas’taki evindeki araçlar ise siyah.

Şu anda piyasada olan tüm lüks araçlardan 2'şer 3'er adet satın alan ünlü boksörün klasik sayılabilecek tek otomobili 1996 yılında ilk sahip olduğu Mercedes S600.

“The Money Team” adındaki sitesinde şapka, tişört gibi eşyalar satan yenilgisiz emekli boksör, yeni şapkalarını yine kendine has uslüpla paylaştı! Amerikalı ünlü isim, TBE (The Best Ever) ve TMT (The Money Team) kısaltmalarını şapkalarına basarak satışa sundu.

Floyd Mayweather milyonlarca dolar değerindeki otomobillerinin ve uçağının fotoğraflarını sık sık Instagram hesabından paylaşıyor.

Floyd Mayweather eğlenmek için dışarı çıkarken yanına çanta dolusu para alıyor.

Sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian, Floyd Mayweather'in en yakın arkadaşlarından biri.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye de gelen Floyd Mayweather, gittiği eğlence mekanında dansöze ve garsonlara binlerce dolar bahşiş dağıttı.

Mayweather, her biri binlerce dolar değerinde yüzlerce kolye, saat, bileklik ve zincire sahip.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...