Güpegündüz mekan basan şehir eşkıyaları 24 saatte yakalandı

Düzenleyen:
Güpegündüz mekan basan şehir eşkıyaları 24 saatte yakalandı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Başakşehir de dun öğle saatlerinde araç park etme nedeniyle kaynaklanan tartışma sonrası bir sanayi sitesini pompalı tüfek, döner bıçağı ve sopalarla basarak dehşet yaşatan şehir eşkıyaları 24 saat geçmeden yakalanarak gözaltına alındı.

Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, sanayi sitesi içerisindeki bir dükkanın önüne aracını park etmek isteyen bir şahıs dükkan sahibi tarafından park yapamayacağı konusunda kendisini uyarınca tartışma çıktı. Tartışma sonrası aracıyla olay yerinden ayrılan şahıs, yanına aldığı 5 kişiyle birlikte tekrar dükkanın önüne gelerek ellerindeki pompalı tüfeklerle sağa sola ateş açtı. Ellerinde sopa ve döner bıçakları da bulunan saldırganlar, olayda bir şahsı yaralayıp 3 dükkan ve 6 otomobile zarar verdikten sonra kaçarak izlerini kaybettirdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...