Plaj çantası maliyeti 130 liradan başlıyor

Düzenleyen:
Plaj çantası maliyeti 130 liradan başlıyor

Ekonomi Haberleri

Kurban Bayramı tatili 10 güne çıkınca birçok kişi ‘biraz tatil biraz bayram’ diye yollara düştü.

Kurban Bayramı tatili 10 güne çıkınca birçok kişi ‘biraz tatil biraz bayram’ diye yollara düştü. Henüz tatilini başlatmayan, hazırlık yapanlara küçük bir piyasa araştırması yapalım istedik. Eğer tatilinizi sahilde, denizde geçirmeyi planladıysanız, plaj için yapılacak masrafların, epeyce yüklü bir miktara ulaşacağını bilmelisiniz. Bir plaj çantası hazırlamak için en az 130 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor. Alacağınız ürünlerin markası değişip kalitesi arttıkça masraf da artıyor elbette.
Mayo, güneş koruyucu, plaj havlusu ve terliği, güneş gözlüğü ve şapka gibi ürünlerden oluşan çantanın bedeli 130 liradan başlayıp 6 bin liraya kadar çıkabiliyor.
¥ Boyner.com.tr’de kalite ve markasına göre 7,5 liraya da kadın mayosu var, 399 liraya da. Erkek mayosu ve deniz şortları ise 10,5 lira ile 180 lira arasında alıcı buluyor.
¥ Flo’da 6 liraya kadın, 20 liraya erkek plaj terliği bulmak mümkün. En yüksek fiyatlar da kadın terliğinde 350, erkek terliğinde 250 liraya kadar ulaşıyor.
¥ Morhipo.com’da güneş gözlükleri 10 liradan başlıyor, 3 bin lirayı aşıyor ama siz en iyisi 10 liralıklara bakmayın ki göz sağlığınız bozulmasın.
¥ Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için güneş kremleri kozmetik mağazalarında 25 liradan başlayıp 100 liraya kadar yükseliyor. Güneş sonrası kremlerde de yine 25 lira ile 700 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.
¥ Plaj havluları 25 lira ile 100 lira arasında. 
¥ Meraklıysanız şnorkel ve maske seti, Decathlon mağazasında 35 lira ile 130 lira arasında.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...