‘Tezcan’lı CHP’nin Öksüz tiyatrosu

Düzenleyen:
‘Tezcan’lı CHP’nin Öksüz tiyatrosu

GÜNDEM Haberleri

Manisa’nın Salihli ilçesindeki sebze meyve halinde toptancılık yapan Adil Öksüz, CHP’li Bülent Tezcan’ın iddialarına sert cevap verdi.

CHP’nin skandalları bitmiyor... Geçtiğimiz günlerde CHP’li Bülent Tezcan, 15 Temmuz’un önemli ismi Adil Öksüz’le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atmış, Sözcü gazetesi de manşet yapmıştı. Tezcan, Öksüz’ün darbe sonrası Ankara, İstanbul, İzmir ve Elazığ’da uçakla seyahat ettiğini söyledi. Tezcan ve sözcüleri bu yalanıyla da ortalığı karıştırıp “15 Temmuz tiyatro” algısını devam ettirmek istedi. Ancak çok geçmeden olay anlaşıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili açıklama yaparak, Tezcan’ın bahsettiği Adil Öksüz’ün FETÖ’cü Öksüz olmadığını ve isim benzerliği olduğunu belirtti. Bu durumdan dolayı zor süreçten geçen Manisa’nın Salihli ilçesindeki toptancı Adil Öksüz, kendisini hedef gösteren Tezcan’a oldukça tepkili. CHP’li Tezcan’a seslenen Toptancı Öksüz “Burada kalkıp da insanlar ve partiler üzerinden prim peşinde değilim. Adalet için 25 gün yürüdü. Eğer adalet bu ise yanındaki insanlar, milletvekilleri, adaleti bu şekilde sağlıyorlarsa kusura bakmasınlar bir 50 gün daha yürüsünler, yetmiyor çünkü. Dayımın vefatı sebebiyle o tarihlerde seyahatleri gerçekleştirdim” diye konuştu. 

İSMİMLE GURUR DUYUYORUM
“Ben Adil Öksüz’üm ve Bingöl’ün Genç ilçesi doğumluyum” diyen Öksüz şunları söyledi: Ben 40 yaşındayım ve doğduğum günden bu yana Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşıyorum. Tamam, benim adım Adil Öksüz, ismimle her zaman gurur duyuyorum. Çünkü hain değilim. Vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkan, ona kol kanat geren, gerekirse onun için can vermesini bilen insanlarız. Öyle hainlere, bu memleketi bırakmayız. Ben şahsım olarak yaşadığım yer olan Salihli’de sevilen birisiyim. Çünkü burada esnafım. Burada bu isimden dolayı, hiçbir tepki görmedik. Ben Salihli’de Adil Öksüz ismi ile sıkıntı yaşamıyorum. Ama böyle bir insanın beyanı ile de yine de sıkıntı yaşamayacağım. Biz bu ülkeyi kolay kazanmadık, bunu öyle bilsinler. Bundan sonra buldukları belgelerle ona göre hareket etsinler. Halkın tokadı büyük olur. 
Bu arada Tezcan, Adil Öksüz iddiasıyla ilgili “Benimle ne alakası var” diyerek savcıyı suçladı.

"Suç duyurusunda bulunacağım"

Olaylardan büyük rahatsızlık duyduğunu dile getiren toptancı Adil Öksüz “Bugün mahremime kalkıp da dil uzatılması, isimlerin geçmesi bayağı canımızı sıktı. Avukatımla Cumhuriyet Savcılığına giderek CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Adli yoldan bu işin takipçisi olacağım. Bülent Tezcan, hâlâ aynı pozisyona 
girerse, bunu iyi bilsin ki, halk hiçbir 
zaman böyle yalan beyanları kabul 
etmez” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...