Beşiktaş'ta herkes oynamak istiyor

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta herkes oynamak istiyor

SPOR Haberleri

Herkes hocanın kararına saygılı ama Medel, Lens, Negredo yedek başlamaktan pek hoşnut görünmüyor

Siyah-beyazlılar önceki akşam bu sezon ilk defa taraftarıyla evinde buluştuğu maçta Bursapor’u 2-1’le geçti. Geçti geçmesine ama maç içerisinde ve genelinde dikkat çeken görüntüler vardı. Özellikle ilerisi açısından soruna dönüşecek ve patlamaya hazır bir kulübeden söz edebiliriz. Teknik direktör Şenol Güneş’i bilen bilir? Formayı adaletli dağıtmaya çalışır ama tanıdığı, güvendiği adamlara da sonuna kadar gitmeye özen gösterir. Geçen sezonun başarısında “Kartal payı” yüksek olanlara şans veriyor, yeni transferlerden bir tek Pepe’yi 11’e alıyor. Ayrıca o bölgede sağlam bir alternatifinin olmaması da ana etken. Geçelim detaylara...
> Yeniler keyifsiz
Kimler geldi? Pepe ile beraber Lens, Medel, Negredo ve Orkan Çınar. Orkan uzun vadeli ve yedek kuvvet olarak düşünülen bir isim ama diğerleri 11’lik. Ve tecrübeli Avrupa kariyerli oyuncular geride kalan 3 maçta (Medel 2 maç) kulübede başlamanın keyifsizliği içerisinde. İkinci yarı ısınmaya gidildiğinde hepsinin gözü kulübede ve oyuna girmek için bir işaret bekliyor. Genelde bu işareti gören Negredo ama o da son anlarda. Diğer ikili Medel ve Lens sadece Kasımpaşa maçında süre alabildi. Bursa mücadelesinde ısınıp ısınıp kulübeye tekrar oturdular. Yeni yabancılar şu an için sessiz bir çığlık içerisinde ama bu uzun sürerse tepkilere dönüşebilir.
> Yerliler beklemede
Yabancılarda durum bu ama yerli ve eskilerde tablo aynı. Mesela kaleci Tolga Zengin, hiç sesi çıkmıyor taraftarın gönlünde Fabri farklı bir yerde olsa da o işini yapmaya çalışıyor. Ki kenardan su molasında takım arkadaşlarına taktik verdiği de oluyor. Tolgay Arslan, Kasımpaşa maçının en iyisi olmasına rağmen yedek başlıyor ve “Sabır” çekiyor. Profesyonelliğiyle ön planda olan Necip Uysal ise “sabırla” görev bekleyenlerden. Diğer yeni transfer Orkan Çınar ise Beşiktaş gibi büyük bir takıma gelmenin mutluluğu içinde ortama alışmaya çalışıyor. Mustafa Pektemek mi? Üzgün ve durgun. Geçen sezon Başakşehir’de şans buluyordu şu anda süresi yok.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...