Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Josef gidiyor, Neto geliyor

Düzenleyen:
Josef gidiyor, Neto geliyor

SPOR Haberleri

Gustavo Gomez girişiminden sonuç çıkaramayan sarı-lacivertliler Zenit’ten Luis Neto ile el sıkıştı.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe, kadro revizyonu için düğmeye bastı. Emre Belözoğlu, Webo ve Sow gibi eski gözdelerini yeniden kadroya katmak için çalışan sarı-lacivertliler, listesindeki diğer isimler için de somut adımlar attı. Milan’ın yıldızı Gustavo Gomez’deki sürecin uzaması üzerine Fenerbahçe yönetimi Zenit’in Portekizli stoperi Luis Neto ile el sıkıştı. Zenit ile de son pürüzleri gidermek için temaslarını sürdüren sarı-lacivertliler kısa sürede Neto’nun transferini bitirmeyi planlıyor. 2013’te 6,5 milyon avro karşılığında Siena’dan Zenit’e transfer olan Portekizli stoper zaman zaman sağ bek ve ön libero pozisyonlarında da forma giydi. Fenerbahçe daha önce de 2013 yılında Zenit’ten Portekizli stoper Bruno Alves’i transfer etmişti. 
10 milyonluk kaynak
Fenerbahçe Neto’nun yanı sıra diğer transferler için de gözünü karartmış durumda. Ancak hem Mali Fair Play kıskacından kurtulmak hem de yapılacak transferlere kaynak oluşturmak isteyen sarı-lacivertliler Josef de Souza’ya gelen 14 milyon avroluk teklifi de değerlendirme kararı aldı. Teknik direktör Aykut Kocaman, Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion’a transferi gündemde olan Brezilyalı yıldızı Gençlerbirliği maçının kadrosuna almadı. Tecrübeli hoca, maçtan önce konuya açıklık getirirken, ‘’Görüşmeleri var ve ilk 11’de olmayışı tamamen bununla alakalı. Kadroda tuttuk çünkü kısıtlı bir rotasyonla gidiyoruz. Yüksek konsantrasyon gösteremeyebilirdi o nedenle ihtiyaç olursa diye kadroda tuttuk’’ ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...