Filiz Aker'in eski sevgilisi de öldürülmüş

Düzenleyen:
Filiz Aker'in eski sevgilisi de öldürülmüş

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın ölümünün ardından Filiz Aker ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Aker'in eski sevgilisi de evinde silahlı saldırıya uğramış.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Şaşmaz'ın ölümünün ardından ona saplantıyla bağlı Filiz Aker ile ilgili dikkat çeken ayrıntılar da bir bir ortaya çıkmaya başladı.
 

1999'DA EVİNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Filiz Aker ile bir dönem adı aşk dedikodularına karışan eski TÜRK- İş Genel Sekreteri, eski Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Şemsi Denizer, 6 Ağustos 1999 günü Zonguldak’taki evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

Cengiz Balık’ın silahından çıkan 13 kurşunla yaralanan Denizer, hayatını kaybetti. Polis, sabıkalı Balık’ın cinayeti “40 milyon lira borç için işlediği”ni belirtti ancak olayın ardında başka isimlerin olup olmadığı aydınlatılamadı.

Habertürk

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...