Jandarmadan 'skunk' satıcılarına baskın

Düzenleyen:
Jandarmadan 'skunk' satıcılarına baskın

GÜNDEM Haberleri

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Küçükçekmece ve Sarıyer'de uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda, 20 kilogram 'skunk' adı verilen yeşil kokain ile bir miktar esrar ele geçirildi. Uyuşturucu satıcılarının bonzaiden daha tehlikeli olan Skunk'u piyasa sürdüğü belirtiliyor. Kokarca adı verilen Skunk esrardan 20 kat daha tehlikeli ani ölümlere neden olabiliyor.

Jandarmadan uyuşturucu  satıcılarına baskın. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece ve Sarıyer'de 2 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonlar sonucunda, Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde bulunan iş yerinde yaklaşık 20 kilogram 'skunk' isimli uyuşturucu ile 1 hassas terazi ele geçirildi.

Sarıyer'deki uyuşturucu baskınında ise S.A.'nın evinin bahçesinin çeşitli yerlerine ekilmiş çok sayıda kök kenevir bitkisi, kenevir tohumları ve bir miktar kubar esrar bulundu. Operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki sorguları tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Jandarmadan 'skunk' satıcılarına baskın

ESRARDAN 20 KAT DAHA TEHLİKELİ!

Uyuşturucu tacirlerinin kristal methle birlikte Türkiye’ye sokmaya başladığı skunk esrardan 20 kat daha tehlikeli bir madde. Skunk yani ‘kokarca’ bitkisi, ağır ve iğrenç kokusuyla biliniyor. Skunk maddesi melez bir niteliğe sahip. Skunkın tohumu, esrarın hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında başka uyuşturucularla hibritlenmesiyle geliştiriliyor. Uyuşturucu satıcıları, skunkı ‘kimyevi değil, organik’ diyerek kurbanlarına pazarlıyor. Fakirin kokaini’ olarak adlandırılıyor. Kristal meth ile birlikte ani ölümlere neden olabiliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...