Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker, 1 ay önce mezar yeri satın almış

Düzenleyen:
Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker, 1 ay önce mezar yeri satın almış

GÜNDEM Haberleri

Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker tarafından öldürülmesiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Aker, korkunç olaydan 1 ay önce mezar yeri satın almış.

Türkiye dün akşam Beşiktaş'taki lüks otelden gelen haberle şoke oldu. 55 yaşındaki Filiz Aker isimli eski manken, televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Vatan Şaşmaz'ı 4 kurşunla öldürdükten sonra intihar etti.

ESİN ÖVET: 1 AY ÖNCE MEZAR YERİ SATIN ALMIŞ

Olayın yankıları devam ederken Habertürk gazetesi yazarı Esin Övet, canlı yayında Filiz Aker'in 1 ay önce mezar yeri satın aldığını açıkladı.

Esin Övet'in açıklamalarından satırbaşları;

"Bu hafta çocuğun cinsiyeti öğrenildi. Vatan da zannedersem 'bu durumu uzatmak istemiyorum' demek için gitti. Kadın, 1 ay önce mezar yerini satın almış. Kadın her şeyi hzırlamış aslında... 'Ya benimsin ya kara toprağın' diyor. Çok büyük bir acı. Allah eşine sabır versin."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...