Fenerbahçe'nin yeni transferi yarın İstanbul'da

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin yeni transferi yarın İstanbul'da

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Luis Neto yarın 19.00'da İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe, Zenit'ten Neto'yu transfer etti. Luis Neto yarın akşam saat 19.00'da İstanbul'da olacak.

MENAJERİ TRANSFERİ DOĞRULAMIŞTI

Rus basınına konuşan Neto'nun menajeri Bruno Carvalho, "Fenerbahçe ile anlaşmamız çok yakın. Şu an kulüpler arasındaki görüşmeler, sıcak bir şekilde devam ediyor." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'NİN NETO TEKLİFİ

Fenerbahçe, Zenit Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin takımda düşünmediği Neto için 500 bin euroya 1 yıllık kiralama ve 3 milyon euro da satın alma opsiyonunu içeren bir teklif sundu.

FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ NETO KİMDİR?

Futbola 2001/2002 sezonunda Portekiz'in Varzim kulübünde başlayan Neto, 2010/11 sezonunda Nacional'a transfer olduktan sonra, 2012/2013 sezonunda ise 3,65 milyon euroya Siena'nın yolunu tuttu. 2012/2013 sezonunda 6,5 milyon euroya Zenit'e transfer olan 29 yaşındaki 1,85'lik stoper, 4 yılda Zenit'in vazgeçilmezlerinden oldu ve 154 maça çıkarken, sadece 1 gol, 1 asistlik skor katkısı yaptı. Neto, Roberto Mancini'nin takımın başına geçmesinin ardından takımdan gönderilecek isimler arasına girdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...