Tolga Zengin imzayı attı bile

Tolga Zengin imzayı attı bile

SPOR Haberleri

Beşiktaş Tolga Zengin'e 3 yıllık ön protokol imzalattı. Siyah-Beyazılar Bonservis problemini çökmek için Trabzon'la görüşüyor.

Beşiktaş, önümüzdeki sezon kaleyi Tolga Zengin'e emanet etmeye hazırlanıyor. İskoç kaleci Allen McGregor'u 1.5 milyon sterlin karşılığında Hull City'ye satan siyah-beyazlılar, Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisiyle her konuda anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ın Tolga'ya 3 yıllık ön protokol imzalattığı ortaya çıkarken, yöneticilerin Trabzonspor Yönetimi'yle görüşmelerini sıklaştırdığı ve 2 gün içinde transferi resmiyete dökeceği belirtildi. Siyah-beyazlıların Tolga için istenen 4.5 milyon euroyu 3.5 milyon euroya düşürmeye çalıştığı ifade edildi.
VEYSEL SARI VE AHMET İLHAN
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, henüz ortada bir anlaşma olmadığını söylerken, "Bizim için Tolga'nın maddi değerinden önce manevi değeri çok yüksektir. Ama 3 milyon euro gibi komik rakamlara da bu transfer gerçekleşmez" ifadelerini kullandı. Diğer taraftan Beşiktaş, bir sol bek ve forvet transferi için de çalışmalarını sürdürüyor. Almanya kampına transferleri yetiştirmeye çalışan siyah-beyazlı yönetimin Eskişehirsporlu Veysel Sarı ve Karabükspor'un golcüsü Ahmet İlhan için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...