Genç Türk işadamının Arap Körfezi'nde inanılmaz yükselişi

- Güncelleme:
Genç Türk işadamının Arap Körfezi'nde inanılmaz yükselişi

Ekonomi Haberleri

Körfez'in en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine giren genç Türk işadamı, 10 basamak birden yükseldi.

Körfez'in en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine giren genç Türk işadamı, 10 basamak birden yükseldi. Ortadoğu'nun ve Körfez'in en prestijli yayın kuruluşlarından Construction Week'in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine AE Arma-Elektropanç İş Geliştirme Müdürü Burak Kızılhan bu yıl 58'inci sıradan girdi. Geçen sene aynı listede 68. sırada yer alan Burak Kızılhan, 10 sıra yükselerek başarısını taçlandırdı. Listede Türkiye'yi temsil eden iki kişiden biri olan 29 yaşındaki Kızılhan, ayrıca listenin en genç ismi olarak da dikkat çekiyor. Power 100 listesi, her yıl körfez bölgesinde inşaat ve yatırım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ciroları, karları, çalışan personel sayısı, mevcut projelerinin yanı sıra şirket temsilcilerinin bölgeye kattıkları değer, teknoloji ve inovasyona yaklaşımları, liderlik birikimleri gibi nitelikler göz önüne alınarak hazırlanıyor.
Londra'daki University of Hertfordshire'da Elektrik – Elektronik Mühendisliği üzerine eğitim alan Burak Kızılhan, yine Londra'da bulunan Brunel University'de Mühendislik Yönetimi Master'ı yaptı.
Eğitiminden sonra, 2 sene boyunca Schneider Electric İngiltere'de çalıştı ve daha sonra aile şirketi AE Arma-Elektropanç'ta görev aldı.
Dünya çapında; elektrik, elektronik, mekanik ve bilgi-iletişim teknolojileri alanlarında, teknik servis sağlayıcı Imtech N.V'nin ortağı olan Türkiye'nin en güçlü Teknik Müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, bölgede Dubai, Katar, Abu Dhabi, Lübnan gibi ülkelerde yürüttüğü pek çok proje ile dikkat çekiyor.
Burak Kızılhan da 2010 yılından beri, AE Arma-Elektropanç'ın Ortadoğu operasyonlarının başında ve aynı zamanda iş geliştirme müdürü olarak görevini sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...