Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Florya'da transfer zirvesi!

Düzenleyen:
Florya'da transfer zirvesi!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un takıma verdiği izin sona eriyor.

Galatasaray yarın akşam yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. 

Antrenman öncesi ise Florya Metin Oktay Tesisleri'nde transfer konusunda toplantı yapılacak. 

Futbol Direktörü Cenk Ergün ve teknik direktör Igor Tudor'un durum değerlendirmesi yapacağı toplantıda takımdan ayrılma ihtimali bulunan oyuncular ve transferdeki son gelişmeler konuşulacak.

Galatasaray'ın transfer listesindeki ilk isim Juventus'tan Asamoah. Ganalı oyuncu ile 4 yıllık prensip anlaşmasına varan sarı kırmızılılar, Juventus kulübüne yüksek bonservis bedeli ödemek istemiyor. Yönetim, yeni bir formül ile transferi en uygun şekilde çözmek amacında. 

Manchester City'den Denayer'i kiralamak isteyen Galatasaray, bu konuda büyük aşama kaydetti. City yetkililerinin bir çok transferde takas formülü içinde kullanmayı düşündüğü Belçikalı stoper, bir kez daha Galatasaray'da oynamak istediğini iletti. Yönetim, Denayer konusunu kısa sürede çözümlemeyi düşünüyor.

ARDA TURAN TRANSFERİ
Arda Turan konusunda da masadan henüz kalkmayan Galatasaray, transferin son gününe kadar Arda konusundaki ısrarını sürdürme kararı aldı. Sarı kırmızılılar, Arda'yı kiralayarak transfere nokta koymayı hedefliyor. NTVSPOR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...