Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Murat Başoğlu, tepkilere dayanamayıp Türkiye'yi terk etti

Düzenleyen:
Murat Başoğlu, tepkilere dayanamayıp Türkiye'yi terk etti

MAGAZİN Haberleri

Murat Başoğlu, yeğeni Burcu Başoğlu ile yakalanmasının ardından, gelen tepkilere daha fazla dayanamayıp Türkiye'yi terk etti. Başoğlu, lüks teknesiyle Yunanistan'a kaçtı.

Geçtiğimiz haftalarda gündeme bomba gibi düşen Murat Başoğlu ve yeğeni arasında skandal herkesten tepki toplamıştı. Gelen bu tepkilerin ardından bakanlık olaya müdahale etmiş ve Murat Başoğlu'nun ceza alabileceği ortaya çıkmıştı. Bu olayların ardından Başoğlu'nun Türkiye'yi terk ederek Yunanistan'a gittiği ortaya çıktı.

REZALETİN ARDINDAN SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GEDİ

Rezaletin ortaya çıktığı ilk günden bu yana Bodrum'daki evinden ayrılmayan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ve çocuğuyla beraber yaşamayı sürdürüyordu. Ancak rezalette her gün yeni bir perde aralanması ve ayrıntıların tüm Türkiye tarafından öğrenilmesinin ardından Başoğlu büyük baskı altına girdi, neredeyse sokağa çıkamayacak hale geldi.

YARGI OLAYA EL ATTI

Yaşanan rezalete duyarsız kalmayan yargı, olaya el atı, Başoğlu hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı "hayasızlıktan" soruşturma başlatılmıştı.

Başsavcılık'tan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayâsızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır.

YUNANİSTAN'A GEÇTİ

İşte bu gelişmeden sonra Murat Başoğlu dün Türkiye'yi terk etti. Yunanistan'a kaçtığını yalanlayan ünlü sunucu, "Kaçtığınız doğru mu? Yunanistan'da bulunduğunuz bilgisine ulaştık" diyen muhabire "Gereken açıklamayı avukatım yapacak" demekle yetindi. Başoğlu'nun Yunanistan'a lüks yatıyla geçtiği belirlendi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...