Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sokak ortasında bir genci vurup öldürdü "namusumu temizledim" dedi

Düzenleyen:
Sokak ortasında bir genci vurup öldürdü "namusumu temizledim" dedi

YAŞAM Haberleri

Karabük'te sokak ortasında Erdi Bozkurt isimli genci vurarak öldüren Kazım E. "Namus cinayeti işledim. Eşimi kızımı taciz ediyorlardı. Namusunu temizledim." dedi.

Karabük'te sokak ortasında Erdi Bozkurt isimli genci vurarak öldüren Kazım E. "Namus cinayeti işledim. 15 günden bu yana sürekli bunlar eşimi, kızımı, çoluğumu çocuğumu taciz ettiler." dedi.

SOKAK ORTASINDA VURDU

Karabük Merkeze bağlı Soğuksu Mahallesi TOKİ konutlarında meydana gelen olayda Kazım E. isimli şahıs, daha önce aralarında husumet olan ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Erdi Bozkurt'u sokak ortasında av tüfeği ile vurarak ağır yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Erdi Bozkurt, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. Bozkurt'un ölümünün ardından Kazım E., Yenice Mahallesi'nde yakalanıp gözaltına alındı.

"NAMUSUMU TEMİZLEDİM"

Kazım E., hastaneye götürüldüğü sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Namus cinayeti işledim. 15 günden bu yana sürekli bunlar eşimi, kızımı, çoluğumu çocuğumu taciz ettiler. En son kapımın önüne yattılar. Kendimi savunmak için ateş ettim. Namusumu temizledim" dedi. Kazım E., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...