PKK'dan vahşi infaz! Bekçinin kardeşini ağaca bağlayıp yaktılar

Düzenleyen:
PKK'dan vahşi infaz! Bekçinin kardeşini ağaca bağlayıp yaktılar

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde ağabeyi emniyet bekçisi olarak görev yapan Ramazan Mula, PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı. Teröristler daha sonra Mula'yı bir ağaca bağlayıp yakarak öldürdü.

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Ulucak köyünde yol kesen teröristler ağabeyi Diyarbakır'in Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bekçi olarak çalışan Ramazan Mula'yı kaçırdı.

AĞACA BAĞLAYIP YAKTILAR

Lice İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen bir araç yangını ihbarı üzerine bölgeye giden ekipler vahşi bir infazla karşılaştılar.

PKK'lı teröristlerin kaçırdığı Mula'nın cesedi, Saydamlı Mahallesi (köyü) Dokuzkat mezrasında bir ağaca bağlanarak yakılmış halde bulundu.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Cenaze kaldırıldığı Lice Devlet Hastanesi'nden detaylı otopsi için Diyarbakır'a sevk edilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...