Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker mezarını yaptırmış

Düzenleyen:
Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker mezarını yaptırmış

GÜNDEM Haberleri

Ünlü sunucunun katili eski mankenin yeğeni konuştu: Vatan’la evlenmeyi hep çok istedi. ‘Bu otelden gelin olarak çıkacağım’ diyordu.

Türkiye önceki akşam ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesiyle büyük şok yaşadı. Olayın ayrıntıları dün ortaya çıktı. Adli Tıp’a kaldırılan her iki cenazeyi aile yakınları teslim aldı. Olay polis kayıtlarına “Faili belli, tabanca ile öldürme ve intihar” olarak geçti. Şaşmaz’ı ruhsatlı tabancayla öldürüp intihar eden Filiz Aker’in yeğeni Dora Ercan, teyzesi hakkında şoke eden açıklamalar yaptı. Teyzesinin daha önce de intihara kalkıştığını ifade eden Ercan “Teyzem Vatan’la evlenmeyi hep çok istedi. Saplantı derecesindeydi. ‘Vatan gelip beni alacak, ben de bu otelden gelin çıkacağım’ diyordu. Görüşüyorlardı ama ilişkileri yoktu. O gece, ‘Ah bugün çok mutluyum’, ‘hayat çok güzel’ falan deyip duruyordu. Teyzem garip bir insandı. Birkaç ay önce kendi mezarını yaptırdı. Aile kabristanı yaptırdı. Annemle dayımınkini de yaptırdı. Mezarları Tuzla’da” şeklinde konuştu. Şaşmaz’ın dayısı Mete Yılmaz ise “Tuzağa düşürüldü. Paranoyak bir insanın gazabına uğradı” dedi. 
Ünlü sunucunun 2 yıl önce evlendiği Yasemin Adalı’nın 4 aylık hamile olduğu ifade edildi. Şaşmaz’ın, olaydan sadece bir gün önce doğacak çocuğunun cinsiyetini öğrendiği ortaya çıktı. Şaşmaz’ın cenazesi, bugün öğle namazını müteakiben Güzeltepe Birlik Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı’na defnedilecek. Sanat camiası aileye başsağlığı dilerken, Çocuklar Duyması’ndan Şaşmaz’ın rol arkadaşı Tamer Karadağlı, oyuncuyu herkesin sevdiğini ifade etti. 
‘PARTİDE HERKESİ ÖLDÜRECEĞİM’
Daha önce adı öldürülen sendikacı Şemsi Denizer ile karışan Filiz Aker’in cesedini Adli Tıp Kurumundan alan başka bir yeğeni “Halamdan böyle bir şey bekliyorduk. Ama Vatan Şaşmaz olacağını tahmin etmedik. Bize ‘Parti düzenle-yip herkesi öldürdükten sonra intihar edeceğim. Öyle bir şey yapacağım ki herkes bizi konuşacak’ demişti. 
Dediklerini yaptı” iddia-
sında bulundu. 

PARA, İRANLI İŞ ADAMINDAN
Filiz Aker, cinayeti 9,65 mm çapında Smith Wesson marka silahla işlediği  ortaya çıktı. Polis kayıtlarına göre; intihar eden eski manken, sağ kulak üstünden başına giren bir kurşunla hayatını kaybetti. Aker’in yaklaşık 10 yıldır İranlı bir iş adamıyla dini nikahlı 
beraberliği vardı. Yeğeninin iddiasına göre; Vatan Şaşmaz’ın yönlendir-
mesiyle borsaya girdi ve 
çok para kaybetti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...