Smart Future’da akıllı şehirler konuşulacak

Düzenleyen:
Smart Future’da  akıllı şehirler  konuşulacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Geleceğin akıllı binalarının ve akıllı şehirlerinin konuşulacağı Smart Future Expo 6-7 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.

Geleceğin akıllı binalarının ve akıllı şehirlerinin konuşulacağı Smart Future Expo 6-7 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak. İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Smart Future Expo Zirve ve Sergisi’nde geleceğin akıllı teknolojileri ve bu teknolojilerin yapılara getirdiği yeni açılımlar tartışılacak. Zirveye kamu kurumları yetkilileri, sanayiciler, iş dünyası temsilcileri, yerel yöneticiler, inşaat sektörü temsilcileri ve dijital dönüşüm çözümleri sunan şirketlerin katılacağını belirten Smart Future Expo Direktörü Murat Karataş “Türkiye son on üç yılda birçok alanda elde ettiği başarılar ve gelişimler ile hem bölgesinde hem de dünyada adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle gelişen sanayisi ve iş dünyası ile global yatırımcıların ilgisini çekerken kendi içinde çıkan yerel markalarla da global ekonomide söz sahibi olabilmenin yollarını arıyor. Ayrıca büyüyen ekonomisine ve artan gelir seviyesine paralel olarak gelişen şehirler ve mega altyapı projeleriyle bölgenin gözde ülkesi konumunda. Bu başarı hikayesinin devamı sanayide, şehirlerde, yapılarda ve hayatın birçok alanında dijital dönüşümü yakalayarak daha rekabetçi akıllı bir gelecek ile mümkün olabilir” dedi.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...