Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet Bahçeli'ye bir teşekkür de Beşiktaş'tan

Devlet Bahçeli'ye bir teşekkür de Beşiktaş'tan

SPOR Haberleri

Beşiktaş, UEFA'nın verdiği cezaların ardından yaptığı açıklamalar dolayısıyla Devlet Bahçeli'ye resmi sitesi aracılığı ile teşekkür mesajı yayınladı.

Fenerbahçe'nin 1 Temmuz pazartesi günü yayınladığı teşekkür mesajının ardından Beşiktaş da, UEFA'nın verdiği cezaların ardından yaptığı açıklamalar dolayısıyla Devlet Bahçeli'ye resmi sitesi aracılığı ile teşekkür mesajı yayınladı. Siyah beyazlı kulüp yaptığı açıklamada Bahçeli'nin konuya gösterdiği hassasiyet ve Beşiktaş'a vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür ettiğini ifade etti. Beşiktaş'ın yayınladığı mesaj şu şekilde; "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında Türk spor kamuoyunun büyük çoğunluğunun ortak kanaatini dile getirmiş ve bu süreçte yaşanan sıkıntılarla ilgili fikirlerini beyan etmiştir." "Sayın Bahçeli'ye duyarlılığı, konuya gösterdiği hassasiyet ve Kulübümüze vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür ederiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...