Beşiktaş'ın Eylül ve Ekim ayı bir hayli yoğun olacak

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın Eylül ve Ekim ayı bir hayli yoğun olacak

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar 10 Eylül’den itibaren 46 gün içinde iki kulvarda toplam 10 maça çıkacak

Kara Kartal’da taraftar yeni transferler Negredo, Lens ve Medel’i 11’de görmek istiyor. Ki bu konuda teknik direktör Şenol Güneş’e de eleştiriler geliyor. İşte bunun için de milli ara sonrası yoğun bir süreç başlıyor. Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edecek olan siyah-beyazlıları 1.5 aylık bir zaman diliminde birbirinden önemli maçlar bekliyor. 46 günde 10 mücadele var ve bunlardan 3’ü Şampiyonlar Ligi sınavı. Bir anlamda ilk maçlar gruptaki durumun görülmesi açısından belirleyici olacak. Hele ki eylül ayının sonu ile ekimin başındaki 3 maçın değeri çok çok farklı. Çünkü Kadıköy’de Fenerbahçe derbisi sonrasında arada içeride Leipzig ile Şampiyonlar Ligi sınavı ve akabinde Trabzonspor ile Süper Lig maçı oynanacak.
>Kulübe beklemedi
Ekim ayının 14’ünden sonra ise trafik yorucu geçecek. Çünkü deplasman ağırlıklı. Ankara’da G.Birliği , Fransa’da Monaco, dönüşte Başakşehir ve sonrasında Antalya’da Alanya ile oynanacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in milli aradan sonra yenileri de takıma harmanlayarak farklı ve rotasyonlu 11’ler çıkarması söz konusu. Rotasyona girecek oyuncular arasında 34 yaşına gelen ve yorulma belirtileri gösteren Atiba da var. Çünkü onu zorlayan bir Medel kulübede oturuyor. Keza Babel ve Quaresma da yeteri kadar rahat olamayacak. Lens hırs ve istekli bir şekilde emre amade.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...