Sosa’da son tango

Düzenleyen:
Sosa’da son tango

SPOR Haberleri

Başkan Muharrem Usta Milano’da İtalyan kulübüyle son pazarlıkları yapıp işi bitirmeye çalışacak

Trabzonspor’un yaklaşık 3 aydır transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Jose Sosa transferinde oyuncu ve kulübü ile görüşmeler sürerken oyuncu için Trabzonspor’a gönderilen bonservis bedelinin belgesi sosyal medyaya düştü. Bir anda yayılan belgede Milan Kulübü’nün Jose Sosa için Trabzonspor’dan tam 5,5 milyon avroluk bir bedel istediği görülüyor. Belgenin aylar önce Trabzonspor’a gönderilen ilk teklif olduğu kaydedilirken bordo-mavililerin Sosa transferini henüz kapatmadığı ifade edildi. 

Sosa’ya 3 milyon avro
Milan ile Kucka transferi sonrası iyi ilişkiler kuran Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın bizzat ilgilendiği Sosa transferinde yapılan pazarlıklar sonucu 4 milyon avro seviyelerinde bir rakama Milan’ın ikna edilmeye yakın olduğu kaydedildi. Bordo-mavililerin oyuncuya teklifi ise 3 milyon avro civarında oldu. Milan, transfer gelişmeleri sebebiyle Sosa’yı kadro dışı bıraktı. Başkan Muharrem Usta’nın İtalyan kulübüyle yapacağı son pazarlıkların ardından Sosa transferi netliğe kavuşacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...