Josef artık Adalı

Düzenleyen:
Josef artık Adalı

SPOR Haberleri

Ödeme planı kabul edilmeyince masaya yeni teklif koyan İngilizler, Fenerbahçe’yi ikna etti. Josef de Souza yaklaşık 12 milyon avro karşılığında Premier Lig’e gitti

M.EMİN ULUÇ

Transferde rahat hareket edebilmek için bonservis geliri hedefleyen Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman’ın hiç istememesine rağmen Josef de Souza’yla yolları ayırma kararı aldı. Sarı-lacivertliler, Temmuz 2015’te Sao Paulo’ya 8 milyon avro ödeyerek kadrosuna kattığı sambacıyı yaklaşık 12 milyon avroya Premier Lig’e göndermek üzere West Bromwich Albion’la el sıkıştı. İngilizlerle kıran kırana pazarlık yapan Fenerbahçe Yönetimi, 10 milyon avro bonservis ve bonuslarla birlikte Birmingham temsilcisine göndermeye razı oldu. Yönetimlerin el sıkışmasıyla birlikte Josef de çok istediği Premier Lig için valizlerini toplamaya başladı.
 Emre’nin yeri hazır
Bonservis ihtiyacına rağmen West Bromwich karşısında dik duran Fenerbahçe amacına ulaştı ve 26 yaşında 8’e aldığı oyuncuyu iki sezon sonra 4 milyon kârla elden çıkarmayı başardı. İngilizler, 3,3 milyon peşin ve 1 milyon avro da bonusun yanında iki yıla yaydıkları 11 milyon avroluk teklif kabul görmeyince rakamı artırmak zorunda kaldı. Josef’in Premier Lig’e forma giymesi için tüm izinlerin alındığı, sambacının transferinin 1-2 gün içinde resmen duyurulacağı öğrenildi. Josef’in yerine Emre Belözoğlu’nu almak isteyen sarı-lacivertliler şimdi Başakşehir’den haber beklemeye başladı. 36 yaşının son demlerinde Millî Takım’a seçilmenin onurunu yaşayan Emre, Göksel Gümüşdağ ile Abdullah Avcı’nın onaylaması halinde 3. defa sarı-lacivertli formayı giyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...