Kahramanmaraş'ta jandarma ile PKK'lılar arasında çatışma: 2 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Kahramanmaraş'ta jandarma ile PKK'lılar arasında çatışma: 2 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde PKK'lı teröristlerle jandarma ekipleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist öldürülürken, 1'i yaralı halde 3 terörist yakalandı.

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi. Çatışmanın ardından biri yaralı 3 terörist yakalandı.

JANDARMA EKİPLERİYLE TERÖRİSTLER ARASINDA ÇATIŞMA ÇIKTI

İlçeye bağlı Barış Mahallesi, Bulutpınarı kırsalında, Nurhak Jandarma Komutanlığı ekipleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışma sonucunda 2 terörist etkisiz hale getirilirken, 1'i yaralı 3 terörist yakalandı. Yaralı teröriste ilk müdahale Nurhak Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Elbistan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan terörist buradan da Kahramanmaraş'a sevk edildi.

YAKALANAN TERÖRİSTLERİN SORGUSU DEVAM EDİYOR

Ölü olarak ele geçirilen teröristlerin cesetleri Nurhak Devlet Hastanesi morguna konulurken, 2 teröristin sorgusunun ise sürdüğü öğrenildi.

Bölgede jandarma ve özel harekat polislerinin geniş güvenlik önlemi aldığı öğrenildi.

Teröristlerle jandarma arasında sıcak çatışmanın yaşandığı alan:

Kahramanmaraş'ta jandarma ile PKK'lılar arasında çatışma: 2 terörist öldürüldü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...