Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayrampaşa'da bir kadın apartmandan atladı

Düzenleyen:
Bayrampaşa'da bir kadın apartmandan atladı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Bayrampaşa’da psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen alkollü bir kadın metrelerce yüksekten aşağıya atladı.

Olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında Bayrampaşa ilçesi Yıldırım Mahallesi 100.Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen kadın, 4 katlı binanın 3’üncü katında bulunan evinin balkonuna çıktı. Kadın telefonu yere attıktan bir süre sonra balkon demirlerinin üzerine çıktı. Burada kadının intihar girişimini gören komşuları polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ve kadının komşuları ikna için uğraştı.

KENDİNİ BALKON DEMİRLERİNDEN AŞAĞIYA SARKITTI

Bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile çektiği görüntülerde, kadının bir süre sonra kendisini balkondan boşluğa sarkıttığı görülüyor. Kadın daha sonra metrelerce yüksekten aşağıya düşüyor. Kadın, düşerken bir alt kattaki balkonun korkuluklarına da çarpıyor. Öte yandan kadının, itfaiyenin açtığı büyük hava yastığının kurtardığı öğrenilirken, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...