Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öldürülmeseydi yemeğe gidecekti...

Düzenleyen:
Öldürülmeseydi yemeğe gidecekti...

MAGAZİN Haberleri

Vatan Şaşmaz'ın öldürülmeden kısa süre önce bir restoran sahibine "Bu akşam saat 20.00 gibi sendeyiz" mesajını atıp, rezervasyon yaptırdığı ortaya çıktı.

İstanbul Beşiktaş'ta Conrad Otel'de Filiz Aker tarafından vurulurak öldürülen Vatan Şaşmaz'la ilgili yürek yakan bilgiler gelmeye devam ediyor.

AKŞAM 8 İÇİN REZERVASYON YAPTIRMIŞTI

Vatan Şaşmaz, Filiz Aker'le görüşmeye gitmeden önce lüks bir restoranın sahibine "Bu akşam saat 20.00 gibi sendeyiz" mesajını atıp rezervasyon yapmasını rica etti. Restoran sahibi de Vatan Şaşmaz'ın ricasına olumlu yanıt verdi. Ancak ne olduysa bu konuşmadan sonra oldu. Vatan Şaşmaz, Filiz Aker'le görüşmeye gitti ve Aker tarafından vurularak öldürüldü.

BİLGİYİ RESTORAN SAHİBİ PAYLAŞTI

Ünlü oyuncunun ölüm haberinin gelmesinin ardından, Şaşmaz'ın rezervasyon yaptırdığı restoranın sahibi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yürek yakan bilgiyi duyurdu.

işte Vatan Şaşmaz'ın son mesajı:
Öldürülmeseydi yemeğe gidecekti...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...