Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiyeli çocuklar için bir ilk!

Düzenleyen:
Türkiyeli çocuklar için bir ilk!

SPOR Haberleri

Çocuk yaş grubunda Türkiye’de ilk defa bir plaj futbolu turnuvası gerçekleştirildi. İzmir ve Muğla bölgesinden 12 takım, Bodrum’da kıyasıya mücadele etti.

Göztepe Futbol Okulları’nın organizasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu ve Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Türkiye’de ilk defa Çocuk Plaj Futbol Turnuvası düzenlendi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen turnuvaya Muğla ve İzmir bölgesinden 12 takım katıldı. Gündoğan Plajı’nda gerçekleştirilen organizasyonda genç yetenekler hünerlerini gösterirken, sahildeki turistler ve futbolcuların aileleri maçları yakından takip etti. İlk defa böyle bir etkinliğin yapılması antrenörleri ve çocuk futbolcuları da memnun etti. Futbolun sadece yeşil sahalarda oynanmadığının çocuklara öğretildiği etkinliğin 2. ayağı, 30 Ağustos Çarşamba günü İzmir’in Urla İlçesinde yapılacak.

Türkiyeli çocuklar için bir ilk!

MAÇ BİTER BİTMEZ SOLUĞU DENİZDE ALDILAR

Göztepe Futbol Okulları Bodrum Sorumlusu Emrah Çatak, turnuvaya ilişkin şunları söyledi: “12 kulüp olarak buradayız ve işin en güzel yanı; tüm Türkiye’de bu yaş grubunda, 9 yaş grubunda bu işin ilk kez yapılıyor olması ve bu ilke Bodrum ile Göztepe Spor Kulübü’nün imza atıyor olması. 30 Ağustos Zafer Kupası’nda savaşla kazanılan zaferin sadece savaşı andırmaması için, çocukların zaferi olması için sokakta oynadığımız topu plaja taşıdık. Plaj futbolunu desteklemek ve çocuklara küçük yaşta plaj futbolunu sevdirmek için bugün Gündoğan’dayız." Sıcak altında top koşturan genç futbolcular, maç biter bitmez soluğu denizde aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...