2 terörist öldürüldü, 7 terörist teslim oldu

Düzenleyen:
2 terörist öldürüldü, 7 terörist teslim oldu

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak’ta 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, yine Şırnak’ta 6 teröristin, Bingöl de ise 1 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yurt içi olaylar ve günlük faaliyetlere ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, Şırnak Silopi’de, güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak Silopi’de, Irak Kuzeyi barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu 6 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Bingöl Genç’te de, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Öte yandan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birlikleri tarafından gün içerisinde, Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan bin 469 şahıs ve Türkiye’den Suriye’ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 13 şahıs yakalandı. Irak’tan Türkiye’ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 5 şahıs yakalandı, bu müdahaleler sonucunda bir adet kamyonet ele geçirildi. İran sınırında, 2 bin 400 paket sigara ele geçirildi. Yunanistan’dan Türkiye’ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 38 şahıs ve Türkiye’den Yunanistan’a yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 86 şahıs yakalandı. Türkiye’den Bulgaristan’a yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 38 şahıs yakalandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...