Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'28 Şubat darbesini yapanlardan neden hesap sorulmadı?'

Düzenleyen:
'28 Şubat darbesini yapanlardan neden hesap sorulmadı?'

GÜNDEM Haberleri

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan, Fuat Uğur ve Cem Küçük'ün sunuculuğunu üstlendiği Medya Kritik programında bugün; 28 Şubat sürecinde aktif rol alan Aydın Doğan’ın neden sorgulanmadığı gündeme geldi.

17/25 Aralık'tan sonra Türkiye medyasında birçok önemli ismin Fetullahçı Terör Örgütü'nü desteklemesi hakkında konuşan Cem Küçük, ''Buradan Adalet Bakanı Abdulhamid Gül'e sesleniyorum, ve bütün müslümanlar adına soruyorum. Darbeler insanlık suçudur. Darbenin hiçbir demokraside affı yoktur. Darbeciler geberene kadar cezaevindedirler. Bu ülkede müslümanların üstünden silindir gibi geçen, müslümanların kurumlarını, milyonlarca başörtülüyü üniversiteye almayan, kurumları batıran, Ali Babacan'ın deyimiyle 67 milyar doları,  doğrudan, 250  milyar doları dolaylı yollarla batıran 28 Şubat'çılardan neden hesap sorulmuyor'' diye konuştu.

'DARBEYİ YAPANLAR HALA DIŞARIDA'

28 Şubat'ın bütün aktörlerinin dışarda olduğunu belirten Küçük davalar hakkında şunları söyledi:

''FETÖ bu davaları kadük etti. Alakasız isimler alındı, ama darbeyi yapanlara hala dışarıda. Çevik Bir, Erol Özkasnak, İsmail Hakkı Karadayı, Aydın Doğan ve diğerleri dışarıda. Ben buradan soruyorum. 28 Şubat darbesini yapanlardan neden hesap sorulmadı. 1980 Kenan Evren darbesinden hesap sordun. Peki 28 Şubatçılardan hesap sorulmadı. Bana bir cevap verilsin''

'AYDIN DOĞAN ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK NASIL GEZER'

28 Şubat'tan sonra 2007 yılında Ertuğrul Özkök'ün ''Ben gurur duyuyorum 28 Şubat'taki rolümle'' yazısını hatırlatan Küçük, ''28 Şubat 2007 tarihinde Hürriyet'te var bu yazı. Bunları yazdılar. AK Parti'nin kapatılması, e-muhtıra da, hepsinde bu milletin aleyhinde çalışan bu guruba ve insanlara neden hesap sorulmuyor. Böyle demokrasi mi olur? Güçlüden yanamı hukuk. Milyonlarca insanan kanıyla canıyla oynayan Aydın Doğan, Ertuğrul Özkök, Fatih Altaylı elini kolunu sallayarak nasıl gezer'' diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...